. Семінар вихователів дошкільних закладів району «Про природу треба дбати та її оберігати». - Новини - НовиниДНЗ - Каталог файлов - Відділ освіти Приазовської РДА
Відділ освіти Приазовської райдержадміністрації
Пятница, 19.04.2024, 04:56
ГлавнаяРегистрацияВход Приветствую Вас Гость | RSS

Меню сайта

Категории раздела
Новини [12]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Главная » Файлы » НовиниДНЗ » Новини

Семінар вихователів дошкільних закладів району «Про природу треба дбати та її оберігати».
17.04.2014, 15:40

Семінар вихователів дошкільних закладів району «Про природу треба дбати та її оберігати».


 

16 квітня 2014 року на базі Приазовського ДНЗ №2 «Червона шапочка» відбувся семінар вихователів дошкільних закладів району на тему «Про природу треба дбати та її оберігати».

Оточуюча природа приваблює дитину, впливає на її емоційну сферу, спонукає до роздумів, пошуків відповідей на численні запитання. І дуже важливо, щоб у цей період поруч з дитиною знаходився педагог, який навчить малюка розуміти мову довкілля, відчувати себе його часточкою, ставитися до природного оточення з любов'ю і бережливістю.

Неоціненна роль вихователя у формуванні перших естетичних почуттів, реалістичних уявлень про природне довкілля, перших природоохоронних вчинків і навичок. Тому мета семінару - ознайомлення з різноманітними методами і формами роботи, які допомагають педагогам виховувати у дитини гуманне ставлення до природи.

Семінар розпочався з перегляду заняття з розвитку мовлення в групі середнього дошкільного віку (5 рік життя) Вихователь ДНЗ № 2 «Червона шапочка»» Гречко Л.М. провела  заняття «Що я знаю про тварин».

«Природознавче заняття з пріоритетом мовленнєвих та креативних завдань» показали вихователь Гєнчева А.М. та вихованці групи старшого дошкільного віку.

Закінчився семінар вікториною для вихователів на тему «Природа лікує, чарує, виховує», яку підготувала вихователь-методист Приазовського ДНЗ №1 «Оленка» Бородай Н.І.

Категория: Новини | Добавил: Dmitry
Просмотров: 711 | Загрузок: 0 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Copyright MyCorp © 2024 Создать бесплатный сайт с uCoz