. Обдаровані учні 2015 - 25 Мая 2015 - Відділ освіти Приазовської РДА
Відділ освіти Приазовської райдержадміністрації
Четверг, 25.04.2024, 22:58
ГлавнаяРегистрацияВход Приветствую Вас Гость | RSS

Меню сайта

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь
«  Май 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архив записей

Главная » 2015 » Май » 25 » Обдаровані учні 2015
10:32
Обдаровані учні 2015

Добігає кінця навчальний рік, а разом із ним відгомоніли й учнівські олімпіади та конкурси. Та є у шкільному житті подія, про яку мало хто говорить. Щороку напередодні Останнього дзвоника в рамках програми «Обдаровані учні» до Запоріжжя з усього регіону приїжджають кращі серед кращих – переможці інтелектуальних змагань. Серед цих везунчиків опинилася і учениця 11А класу Приазовської різнопрофільної спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1 «Азимут» Канарова Анастасія, яка рішенням комісії відділу освіти Приазовської районної державної адміністрації представляла наш район в обласному центрі.

Свято «Обдаровані учні – 2015» проходило в Запорізькій обласній державній адміністрації, де відбувалася урочиста церемонія вручення премій переможцям Всеукраїнських і обласних учнівських олімпіад та конкурсів 2014-2015 навчального року. Учасників цього свята вітали голова державної адміністрації Г.В. Самардак, заступник голови обласної ради С.М. Абдурахматова та в.о. директора Департаменту освіти і науки ОДА В.М. Захарчук. Після теплих та щирих слів побажань настала хвилююча мить – нагородження учнів за їхню кропітку та наполегливу працю.

Обласну премію отримало 36 учнів 8-11-х класів Запорізького краю, які успішно відзначалися на цьогорічному конкурсному марафоні – 54 учні стали переможцями олімпіад та 24 – переможцями конкурсу-захисту робіт Малої академії наук України.

Опісля школярів привітали випускники-учасники змагань, представники батьківської громади, закінчив церемонію нагородження очільник регіону зі словами подяки вчителям та батькам, які допомагали дітям набути глибоких знань та виховали почуття відповідальності за своє майбутнє. На згадку про зустріч зробили спільне фото всіх учасників заходу перед будівлею Запорізької облдержадміністрації.

Вражена та окрилена Анастасія поверталася додому, сподіваючись на подальші перемоги.

Від імені адміністрації школи хочемо висловити подяку учениці 11А класу Канаровій Анастасії, вчителю української мови та літератури Белелі О.А., вчителю російської мови та літератури Меренковій В.І. за сумлінне ставлення до навчального процесу, а батькам Канарову А.С., Канаровій Н.Д. висловити глибоку вдячність за виховання доньки, яка виявила себе як учениця, здатна глибоко мислити, долати труднощі, демонструвати чудові результати, перемагаючи гідних суперників. Перемоги Вашої дитини – це наша спільна радість. Завдяки Вашій підтримці, розумінню, ми зможемо і далі виховувати молодь, повну сил і прагнень до знань, творчості. Бажаємо всім Вам усіляких благ, оптимізму, здоров’я і нових звершень на благо нашої держави!

                                                         Заступник директора школи

                                                         з навчально-виховної роботи

                                                         Л.О. Срібна

Просмотров: 575 | Добавил: Dmitry | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024 Создать бесплатный сайт с uCoz